Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Ostré hádky mezi partnery už doléhají i na dítě, strážníci sem jezdí každou chvíli

Českolipští strážníci mají stejně jako v jiných městech lokality, kam musí jezdit častěji než by asi chtěli. A takovým místem je i bydliště páru, který neustále řeší konflikty a že jich není málo.

V posledním případě se ale jejich hádky dotýkají i malého dítěte. „V bytě devětadvacetileté ženy, která má malé dítě, dochází často ke konfliktům. Sousedé zpravidla nevydrží rámus a rány a přivolají městskou policii,“ informovala mluvčí českolipské městské policie Eva Vlastníková.

Policisté už pár dobře znají. Jedná se o příležitostné narkomany a jejich hádky už vygradovaly i ve fyzické napadení. Tentokrát ale mohlo být v ohrožení i dítě. „Sousedé přivolali strážníky na místo s tím, že se obávají o plakající dítě,“ komentovala Vlastníková. Na místě hlídka zjistila, že se žena opět se svou drahou polovičkou pohádala. Tentokrát za sporem stála jejich ratolest. 

Aby se celá situace zklidnila, žena na chvíli odešla z bytu, ale hlasitý pláč dítěte zneklidnilo další obyvatele domu. „Vzhledem k opakovaným konfliktům, kterých se účastní i malé dítě, se bude případem zabývat OSPOD,“ dodala mluvčí.

 

Foto pixabay.com

Štítky konflikt, hádky, dítě, Českolipsko, násilí, Orgán sociálně-právní ochrany dětí

Ostré hádky mezi partnery už doléhají i na dítě, strážníci sem jezdí každou chvíli  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.