Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Cyklista sjel v Malé Skále do řeky a utonul. Tělo našel kamarád

K neštěstí došlo v pátek kolem deváté hodiny večer na cyklostezce mezi Malou Skálou a Líšným. Šedesátiletý cyklista tam sjel do Jizery, kde utonul. O chvíli později ho našel jeho kamarád, už mu ale nebylo pomoci.

Na tísňovou linku vše oznámil právě kamarád utonulého muže. „Na břehu řeky si povšiml jízdního kola svého kamaráda, se kterým se krátce před tím viděli v hospodě. Následně uviděl bezvládného tělo v řece Jizeře a okamžitě volal na linku 155 a snažil se svému kamarádovi poskytnou první pomoc,“ popsala mluvčí policie Vladimíra Šrýtrová.

Na místo pak dorazili záchranáři, lékař ale i přes veškeré oživovací pokusy musel konstatovat smrt. Policisté pak zjistili, že jde o šedesátiletého muže a vyrozuměli i jeho rodinu. 

Co bylo příčinou úmrtí, by nám měla objasnit až nařízená soudní pitva, jejíž součástí bude i toxikologické vyšetření. „Případem se nyní dále zabývají jablonečtí kriminalisté, kteří budou zjišťovat, jak k této tragické události došlo,“ dodala mluvčí.

Autoři | Foto

Štítky cyklista, Jizera, Malá Skála, utonutí

Cyklista sjel v Malé Skále do řeky a utonul. Tělo našel kamarád  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.