Počasí dnes9 °C, zítra6 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

Neštěstí na třídě 1. máje viděly desítky lidí. Muž vyskočil z okna banky, těžce se zranil

Přímo před očima desítek lidí vyskočil v úterý odpoledne z okna banky ČSOB na liberecké třídě 1. máje muž. Po dopadu na zem ještě komunikoval, ale byl ve vážném stavu. Podle informací naší redakce jde o bankéře, který v pobočce pracoval.

K neštěstí došlo před šestnáctou hodinou, kdy bylo okolí plné lidí. Muž vyskočil z prvního patra budovy. „Spadnul přímo přede mě. Měl zpřelámané kotníky, holeně, krvavou hlavu, chvíli ještě komunikoval, pak ale upadl do šoku,“ popsala Drbně jedna ze svědkyň celé události.

Muže pak do nemocnice převezli záchranáři. „Pacienta jsme ve vážném stavu transportovali pozemní posádkou na traumacentrum liberecké nemocnice,“ potvrdil mluvčí záchranky Michael Georgiev. Policie případ nechtěla komentovat. 

Proč k neštěstí došlo? Do redakce došel nepodepsaný email, který celou událost popisuje. „Stalo se to v pracovní době a z okna kanceláře ředitele, se kterým měl bankéř jednání,“ stojí v něm.

Vedení banky ale neštěstí komentovat nechtělo. „Nezlobte se, k vaší otázce se nebudeme vyjadřovat,“ napsal Blesku, který o případu informoval jako první, v SMS zprávě mluvčí ČSOB Patrik Madle.

Podle zaměstnanců ale může čin bankéře souviset se situací v bance. „Ve středu se konal v bance meeting za účasti vedení banky i ředitele,“ píše se v emailu, který redakce obdržela. „Souvisí tato tragédie s pracovním přetížením bankéřů od vedení banky, stále se zvyšujícím plánem na plnění, s neuspořádanými vztahy mezi kolegy a stále se zvyšujícím tlakem na zaměstnance?“ pokračuje.

Podle policie na místě k trestnému činu nedošlo, další informace k případu tak neposkytla.

Autoři | Foto ČSOB

Štítky ČSOB, neštěstí, skok z okna, třída 1. máje, policie, ZZSLK, banka, okno, Československá obchodní banka, Krajská nemocnice Liberec

Neštěstí na třídě 1. máje viděly desítky lidí. Muž vyskočil z okna banky, těžce se zranil  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.