Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Žena se vyhýbala 4 roky vězení, policisté ji našli při odchodu z hotelu

Osmatřicetiletá žena se vyhýbala nástupu do výkonu trestu od roku 2015. Na začátku října ale dostali policisté informaci, že se právě v Liberci tato žena nachází.

Policisté tak neváhali a vydali se na kontrolu ubytovacího zařízení. „Celostátně hledanou ženu potkali policisté při jejím odchodu z hotelu,“ uvedl mluvčí policie Vojtěch Robovský. Množství jejích zavazadel napovídalo tomu, že chtěla změnit ubytování.

Místo dalšího hotelu ale putovala po nutné administrativě přímo do věznice. „Policisté zjistili, že se jedná o recidivistku. V minulosti byla opakovaně odsouzena pro přečin maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání,“ sdělil Robovský. Právě proto si měla za mřížemi odpykat rok. 

Jenže tomu se doposud žena úspěšně vyhýbala. To ale nebylo to jediné, na co policisté přišli. Také totiž zjistili, že žena se při svém ubytování po Česku prokazovala doklady sousedního státu. „Žena si byla evidentně dobře vědoma, že je po ní vyhlášení pátrání,“ dodal mluvčí.

Foto Jan Luxík

Štítky polocie, věznice, cizinecká policie, hotel, Liberec, Česko

Žena se vyhýbala 4 roky vězení, policisté ji našli při odchodu z hotelu  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.