Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Nedaleko Pilínkova srazil vlak muže. Ten je v kritickém stavu

V libereckém Pilínkově srazil dnes před polednem vlak jedoucí od Turnova muže, který se pohyboval v kolejišti. Utrpěl velmi vážné zranění, je v kritickém stavu. Vyplývá to z informací od mluvčích policie a záchranné služby. Provoz na železniční trati byl podle webu Českých drah zastaven, dopravce zavedl náhradní autobusovou dopravu.

Zraněného muže převezla záchranná služba na traumacentrum liberecké nemocnice. „Předávali jsme ho v kritickém stavu napojeného na umělou plicní ventilaci," řekl krajský mluvčí záchranné služby Michael Georgiev.

Nehoda se stala po 11:30 na trati mezi Turnovem a Libercem. „Ve vlaku, který jel od Turnova, cestovalo bezmála 50 osob. Nikomu z nich se nic nestalo," dodal liberecký mluvčí policie Vojtěch Robovský.

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky ČR, nehoda, železnice, Liberec, zranění, kritický stav, Pilínkov, zdravotnická záchranná služba, Turnov, České dráhy, Krajská nemocnice Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nedaleko Pilínkova srazil vlak muže. Ten je v kritickém stavu  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.