Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Opilý řidič s autem kličkoval po Barvířské. Zabránit v další jízdě se mu snažil host jedné z restaurací

O slušný rozruch se koncem září v Barvířské ulici postaral cizinec, který se ve zjevné opilosti pokoušel odjet autem pryč. V jízdě se ho pokusil zastavit jeden z hostů nedaleké restaurace, pak na místo přijeli i strážníci, kteří nyní celý případ zveřejnili.

„Motorizovaná hlídka městské policie byla neznámým mužem upozorněna, že v ulici Barvířská dochází k nebezpečné jízdě agresivního opilce,“ uvedla mluvčí strážníků Daniela Bušková.

Když pak strážníci přijeli na místo, uviděli muže, který se s řidičem snažil zápasit a zabránit mu v další jízdě. Nakonec se z něj vyklubal host jedné restaurace, kterému nebylo lhostejné, aby opilec řídil. „Strážníci řidiče zpacifikovali a ten byl následně s pouty na rukou podroben dechové zkoušce. Zařízení ukázalo 2,58 promile alkoholu, řidič byl ztotožněn jako cizí státní příslušník,“ dodala mluvčí.

Na místo nakonec přijela státní policie. „Nelhostejní lidé z restaurace možná zabránili tragédii, což oceňujeme,“ uzavřela mluvčí.

Autoři | Foto MP Liberec

Štítky strážníci, Barvířská, alkohol, městská policie, restaurace

Opilý řidič s autem kličkoval po Barvířské. Zabránit v další jízdě se mu snažil host jedné z restaurací  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.