Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Policisté dopadli zloděje, který kradl v divadle F.X. Šaldy

Hodně krátce se ze svého lupu radoval třiatřicetiletý muž z Liberce, který ve středu večer vykradl místnost garderobiéry v libereckém divadle F.X. Šaldy. Do jinak nepřístupných prostor se dostal za pomoci nalezených klíčů. V rukou policistů skončil do dvou hodin od krádeže a noc na čtvrtek strávil v policejní cele.

Z místnosti ve třetím patře divadla ukradl čtyři peněženky, iPhone a kreditní karty. „Poté i s odcizenými věcmi nestřeženě zmizel neznámo kam. Dlouho se však ze svého lupu neradoval, neboť jej za necelé dvě hodiny po představení dopadli v centru města policisté z oddělení hlídkové služby. Muž měl v tu dobu u sebe odcizený mobilní telefon, s ostatními věcmi však stihl  během tak krátké doby naložit po svém. Policisté následně odcizený telefon vrátili zpět jeho majiteli,“ shrnula mluvčí policie Vladimíra Šrýtrová.

Zloději teď hrozí dva roky vězení. „Muž se ve čtvrtek zpovídal ze svého jednání na policejní služebně a jak se ukázalo, již v minulosti měl problémy se zákonem. Okresním soudem v Liberci  ve spojení s Krajským soudem v Ústí nad Labem byl již za krádeže odsouzen k úhrnnému trestu odnětí svobody v trvání dvou let, který vykonal v roce 2013,“ uzavřela mluvčí. Podle ní teď soudce rozhodne o tom, zda muže pošle do vazby nebo ne.

Štítky divadlo, Liberec, iPhone

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policisté dopadli zloděje, který kradl v divadle F.X. Šaldy  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.