Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

VÝZVA POLICIE: Pomozte najít vraha, který možná odjel tramvají

Je to pět dní, co policisté začali vyšetřovat vraždu šedesátiletého muže z Vratislavic nad Nisou. Pachatel si stále běhá na svobodě, proto se policisté obracejí na veřejnost s žádostí o pomoc při pátrání po něm. Vyšetřování ukázalo, že v bytě zavražděného muže chybělo několik cenných věcí, které můžou vraha usvědčit.

„Kriminalisté na případu velice intenzívně pracují a při jeho vyšetřování vyšlo najevo, že v bytě zavražděného muže chybí televize s LCD obrazovkou s úhlopříčkou 82 centimetrů, a dále notebook značky Asus s červeným vrchním krytem. V této souvislosti se také kriminalisté obracejí se žádostí o pomoc na veřejnost,“ řekla mluvčí policie Vlasta Suchánková.

PSALI JSME: Policie potvrdila vraždu ve Vratislavicích. Pachatel zatím uniká

Policisté hledají všechny osoby, které 12. května kolem osmé hodiny večerní nastupovaly do tramvaje linky číslo 11 na tramvajové zastávce „Ústav sociální péče“ a pokračovaly směrem do centra Liberce. Kriminalisté již nyní s jistotou vědí, že tramvají cestovala i osoba, která nesla volně v ruce televizor s LCD obrazovkou.

„Žádáme všechny cestující z tramvaje číslo 11, aby se ozvali vyšetřovatelům, kteří na případu pracují a jsou s ním obeznámeni. Zajímá je především informace k muži s televizí – tedy jeho popis a pohyb,“ dodala Suchánková. Vyšetřovatele také zajímá, zda nebyl někdo osloven v souvislosti s prodejem televize nebo notebooku, a to například v restauracích, hernách, zastavárnách.

S jakýmikoliv informacemi můžete policistům volant na bezplatnou linku 158 nebo také na telefonní číslo 725 903 504.

Pitva prokázala, že k vraždě došlo mezi 12. a 13. květnem. „Muž byl nalezen 13. května poté, co se na něho nemohl dovolat ani dozvonit jeho známý, se kterým se měl sejít. Ten se z obavy o jeho život obrátil na tísňovou linku,“ uzavřela mluvčí. Zdroj Liberecké Drbny, jehož jméno redakce zná, krátce po události řekl, že měl být muž ubodán.

Štítky policie, vražda, Liberec XXX-Vratislavice nad Nisou, televize, Asus, Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VÝZVA POLICIE: Pomozte najít vraha, který možná odjel tramvají  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.