Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Zfetovaného polského mladíka doprovázelo další auto

Policie zveřejnila další podrobnosti k sobotní hrůzostrašně vypadající nehodě polského mladíka, který pod vlivem drog havaroval ve Vísce. Na něho policii upozornili už obyvatelé Andělky, kde dvaadvacetiletý muž budil pozornost. Jeho Yaris doprovázela Kia Carnival rovněž polské registrační značky, která v obci jezdila už o týdne dříve.

„Bezprostředně po upozornění místních občanů na tato vozidla, obě cizí stání příslušnosti, policisté provedli kontrolu řidiče dodávky. Zjistili, že muž nemá za volantem, co dělat, neboť nevlastní řidičské oprávnění na žádnou ze skupin řidičských oprávnění,“ řekla mluvčí policie Vladimíra Šrýtrová.

Druhé auto začalo ujíždět směrem na Vísku, kde havarovalo nejprve do značky, domu a přístřešku na propan-butanové lahve. „Po nehodě se vyprostil řidič z vozidla a začal utíkat, přesto ho frýdlanští policisté po pár stovkách metrů dopadli,“ doplnila mluvčí.

Policistům bylo hned jasné, proč se snažil ujet. Test na drogy u něj prokázal přítomnost amfetaminu a podobně jako jeho kolega nikdy nevlastnil řidičák.

Policisté by nejspíš dvojici polských mladíků nezadrželi, kdy na ně neupozornili místní. „Chtěli bychom poděkovat místním občanům, kdy velice oceňujeme jejich spolupráci. Ta je velmi přínosná, neboť si všímají pohybu podezřelých vozidel či osob v příhraničních obcích, osob, které by zde mohly páchat trestnou činnost a poznatky předávají místním policistům,“ uzavřela mluvčí.

Nehoda zůstává v šetření dopravní policie.

Štítky policie, Kia Carnival, Andělka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zfetovaného polského mladíka doprovázelo další auto  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.