Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Senior slavil svátek, upadl do ohně a popálil se na polovině těla

Včerejší oslava svátku se proměnila v noční můru pro osmašedesátiletého muže z Hamru na Jezeře. Ve večerních hodinách, zatím z neobjasněného důvodu, spadl do ohně a způsobil si popáleniny 2. stupně na více než polovině svého těla. Vrtulník ho transportoval na popáleninové centrum nemocnice Královské Vinohrady v Praze.

K vážnému úrazu došlo v moment, kdy se jeho kamarádi vzdálili do nedaleké restaurace pro alkohol. „U  popáleného muže se nepodařilo policistům z důvodu jeho zdravotního stavu provést orientační dechovou zkoušku na alkohol. Vyžádali si proto cestou operačního důstojníka odběr krve v nemocnici za účelem zjištění ovlivnění alkoholem,“ doplnila mluvčí českolipské policie Ivana Baláková.

Policisté ze Stráže pod Ralskem ještě ve středu zahájili prověřování, zda se nejedná o těžké ublížení na zdraví z nedbalosti. „Policisté budou zjišťovat, zda příčinou pádu do ohně nebylo právě ovlivnění alkoholem,“ uzavřela mluvčí.

Štítky alkohol, Praha, Hamr na Jezeře, Vinohrady, Stráž pod Ralskem

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Senior slavil svátek, upadl do ohně a popálil se na polovině těla  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.