Počasí dnes6 °C, zítra11 °C
Úterý 19. března 2024  |  Svátek má Josef
Bez reklam

Turista šplhal pro vlajku na policejní stanici, utrhl se s ním okap

Po delší době se můžeme pochlubit dalším adeptem na Darwinovu cenu. Je jím osmadvacetiletý muž z Orlickoústecka, který trávil prodloužený víkend na rekreaci v Doksech. Notně posilněn alkoholem se v neděli večer rozhodl sundat z policejní stanice českou vlajku. Ve čtyřmetrové výšce se s ním ale utrhl okap, po kterém šplhal.

„Mladý muž se nejspíš za podpory svých přiopilých  kamarádů vyšplhal po okapu do úrovně prvního patra domu a ve chvíli, kdy ji sundal z držáku, se s ním  okapový svod utrhl a on spadl ze čtyřmetrové výšky na chodník,“ potvrdila mluvčí policie Ivana Baláková.

Vlajku podnapilý muž ulovil, při pádu si však způsobil otevřenou zlomeninu ruky. „V tu dobu byli policisté mimo služebnu v terénu. Kamarádi ho potom posadili do nedalekého parčíku na lavičku a zavolali mu zdravotnickou záchrannou službu,“ dodala mluvčí.

Poté, co z něho vyprchalo skoro 1,9 promile alkoholu, se nejspíš nestačil divit. Kromě sádry vyfasoval také obvinění z výtržnictví.

Štítky okap, okres Ústí nad Orlicí, Darwinova cena, policejní stanice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Turista šplhal pro vlajku na policejní stanici, utrhl se s ním okap  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.