Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Další křížek u silnice. Večerní nehodu nepřežil spolujezdec

Nešťastná náhoda stála v sobotu večer život šestadvacetiletého mladíka. Když na sedadle spolujezdce projížděl Novým Borem, vběhl do dráhy auta pes. Devětačtyřicetiletá řidička střetu se psem nedokázala zabránit, autem ještě nabourala do betonového propustku tak nešťastně, že spolujezdec náraz nepřežil.

K nehodě došlo před půl jedenáctou večerní ve Sloupské ulici v Novém Boru.Do jízdní dráhy náhle vběhl pes, se kterým došlo ke střetu a řidička následně havarovala mimo vozovku do příkopu, kde narazila do betonové propusti a s vozidlem se převrátila na střechu. Při nehodě utrpěl zranění neslučitelná se životem její spolujezdec.,“ potvrdila mluvčí policie Vladimíra Šrýtrová.

Řidička z nehody vyvázla bez vážnějšího zranění. Na lehčí ošetření jí převezla do liberecké nemocnice záchranná služba. Celá nehoda teď zůstává v šetření kriminální policie.

„V dané věci byla nařízena zdravotní pitva a havarované vozidlo bylo odtaženo ke znaleckému zkoumání,“ uzavřela mluvčí. Podle ní policisté na místě vyloučili přítomnost alkoholu u řidičky.

Štítky havárie, Nový Bor, Krajská nemocnice Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Další křížek u silnice. Večerní nehodu nepřežil spolujezdec  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.