Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Policisté zjišťují totožnost muže, kterého přejel kamion

Muž, kterého dnes dvě hodiny po půlnoci přejel v Jeřmanickém kopci kamion, podle všeho ležel na silnici. Informaci dnes potvrdila také policie. Na podnapilého chodce uprostřed frekventované rychlostní komunikace upozorňovali několik málo minut před tragickou nehodou také ostatní řidiči.

„Pár minut po dvou upozorňujících telefonátech přijali policisté linky 158 další oznámení. Řidič nákladního vozu policistům sdělil, že zřejmě přejel člověka ležícího na vozovce. V tu chvíli již byli na místě policisté, kteří neprodleně, po zjištění stavu věci, začali řídit dopravu, na vozovku rozestavěli reflexní kužely, aby ve tmě upozornili další projíždějící řidiče na překážku na vozovce,“ řekla mluvčí policie Vlasta Suchánková.

Nehoda se stala na zhruba 28 kilometru ve směru od Prahy na Liberec, v blízkosti veseckého areálu, kde právě probíhá hudební festival Benátská!. „Z důvodu vyšetřování nehody tak museli policisté přistoupit i k uzavření vozovky a odklánění dopravy přes Dlouhý Most. Silnice byla uzavřená do půl sedmé ráno,“ dodala mluvčí.

Policisté nyní shromažďují informace o přejetém muži, jehož totožnost není dosud známa a rovněž vyšetřují, za jakých okolností k tragické události došlo. Případem se zabývají i kriminalisté.

Štítky Praha, Liberec, Dlouhý Most

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policisté zjišťují totožnost muže, kterého přejel kamion  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.