Počasí dnes14 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Opilá zlodějka na kole napadla policistu, utéct nestačila

O opilých cyklistech toho bylo napsáno už dost. Případ ze začátku tohoto týdne, který zažili policisté v Dolní Sytové, ale nemá obdoby. Opilá zlodějka na jízdním kole tam při kontrole napadla policistu. Moc dobře věděla, že má zaděláno na pořádný problém. Batoh totiž měla napěchovaný penězi, které několik desítek minut předtím ukradla.

Policejní hlídka se nestačila divit, jak cyklistka zareagovala na jejich uniformy. „Žena neměla v úmyslu zastavit a na policistu najela. Tomu se podařilo chytit kolo za řídítka tak, aby zabránil hrozícímu střetu a předešel zranění řidičky,“ řekl mluvčí policie Petr Kmínek a dodal: „Ta ho ale uchopila za služební košili, ze které mu škubnutím utrhla dva knoflíky. Poté se snažila z místa utéct, ale policista jí dostihl. Přesto, že mu uštědřila několik ran pěstí, ke zranění policisty ani ženy nedošlo.“

Cyklistka nakonec skončila v poutech. Dechová zkouška později ukázala, že neměla za řídítky co dělat, jelikož byla opilá.

„Následnou prohlídkou batohu, který měla u sebe, bylo zjištěno, že obsahuje větší částku finanční hotovosti. Na otázku policistů jak přišla k těmto penězům uvedla, že je odcizila svému příbuznému, který je měl uloženy doma v uzamčené kovové kasičce. Přiznala, že jí vypáčila, vzala si z ní peníze a prázdnou zahodila do řeky Jizery v místě, kde se nachází jez,“ uzavřel mluvčí.

Proto byly k případu přizváni policejní potápěči, kteří kasičku z vody vylovili. Peníze žena dobrovolně vydala policistům, kteří je vrátily okradenému majiteli. Policejní vyšetřovatel pachatelku obvinil z krádež, porušování domovní svobody a násilí proti úřední osobě.

Štítky peníze, cyklista, Dolní Sytová

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Opilá zlodějka na kole napadla policistu, utéct nestačila  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.