Počasí dnes7 °C, zítra6 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Tenhle muž měl vybírat z kradené karty. Poznáváte ho?

Celkem povedenou fotografii pořídil neznámému muži jeden z bankomatů v Liberci. Za rámeček si ji muž v kšiltovce nejspíš nedá. Podle policie se nejspíš jedná o zloděje, který v autobuse linky číslo 22 nebo 25 okradl seniora o peněženku a následně mu z platební karty vybral několik desítek tisíc korun.

„Zloděj, který peněženku odcizil, si přišel na daleko víc peněz, než na dvě stě korun nalezených v peněžence. A to díky platební kartě, která byla rovněž v peněžence. Ještě než stačil senior kartu zablokovat, stačil z ní zloděj uskutečnit čtyři výběry a získat tak částku přesahující dvacet tisíc korun,“ popsala mluvčí policie Vlasta Suchánková.

Ke krádeži mělo podle policie dojít už 28. května, kdy neznámý zloděj okradl seniora v městské hromadné dopravě. Senior po výstupu na zastávce „U zdi“ přišel na to, že mu chybí peněženka, ve které měl kartu, doklady a několik stovek. Zloději navíc nahrál tím, že měl v peněžence PIN od ukradené karty.

Pokud muže na fotografii poznáváte, neváhejte kontaktovat policisty na lince 158. Podle všeho by se mohlo jednat o zloděje, který vybíral z kradené karty.

Štítky peněženka, policie, Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tenhle muž měl vybírat z kradené karty. Poznáváte ho?  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.