Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Zlodějům se zalíbil golfový vozík, po chvíli se v něm zranili

Pomalu ale jistě bychom mohli přidat rubriku pojmenovanou Darwinovy ceny. Své místo by v ní bezesporu našla dvojice dvaadvacetiletých mladíků z Varnsdorfu, kteří v pátek odpoledne vyrazili krást na ranč Malevil. Do oka jim padl nabíjející se golfový vozík. Na něm se svezli jen pár desítek metrů. Poté se museli spokojit se sanitkou.

„Poté, co projeli mezi sruby, nebezpečně se přiblížili k okraji jednadvacetimetrového srázu a pak se do něj zřítili. Vozítko řídil mladík, který měl svou pravou ruku v sádře po předchozím úrazu, a tak vozík nemohl ovládat stejně pohotově jako s rukou zdravou. Oba zloději dopadli na golfové hřiště, které od srubového městečka dělí strmá stráň. Do nemocnice je odtud oba převážela sanita zdravotnické záchranné služby v poměrně vážném stavu,“ popsala kuriózní případ mluvčí policie Ivana Baláková.

Škoda je obrovská. Golfový vozík za téměř 300 tisíc korun byl rok starý. Zloděj-spolujezdec navíc utrpěl vážná poranění a leží na traumatologii liberecké nemocnice. Jeho kamarád, který je špatným zlodějem a ještě horším řidičem, opustil nemocnici na revers. „Až se dají zdravotně dohromady, čeká je trestní stíhání pro neoprávněné užívání cizí věci ve formě spolupachatelství a řidič vozítka  se navíc bude zodpovídat z ublížení na zdraví na zdraví z nedbalosti, kterého se dopustil na svém kamarádovi,“ uzavřela Baláková.

Štítky vozík, golf, Darwinova cena, Varnsdorf, Krajská nemocnice Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zlodějům se zalíbil golfový vozík, po chvíli se v něm zranili  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.