Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Policisté zachraňovali zraněného psa, jednoho z nich pokousal

První srpnová směna nezačala nejlépe pro frýdlantské policisty. Těm v brzkých ranních hodinách náhodný kolemjdoucí nahlásil poraněného psa v kolejišti v Luční ulici. Policisté okamžitě vyrazili na místo, kde poraněného psa našli. Při zásahu se jeden z policistů zranil, když po něm pes vystartoval.

„Ve chvíli, kdy se snažili zraněnému zvířeti pomoci z kolejiště, zareagoval raněný pes agresivně a pokousal jednoho z policistů,“ řekla mluvčí policie Vladimíra Šrýtrová.

Ve stejnou dobu pátrala po svém psovi i jeho majitelka, které se pes zaběhl při venčení, přestože jej měla na vodítku. Ve chvíli, kdy pes slyšel a viděl kolemjdoucí kočku, vytrhl se majitelce z ruky a ztratil se jí z dohledu. Majitelka psa po celou dobu hledala bezúspěšně.

Policisté majitelce zachráněného psa předali. Ta teď musí zajistit veterinární vyšetření, které by mělo dokázat, že její čtyřnohý miláček skutečně němá vzteklinu.

Štítky pes

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policisté zachraňovali zraněného psa, jednoho z nich pokousal  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.