Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

AKTUÁLNĚ: V Kačáku na okraji Liberce plaval utopenec

Bezvládné tělo jednatřicetiletého muže objevila dnes kolem šesté hodiny ranní náhodná kolemjdoucí v rybníce zvaném Kačák v Krásné Studánce. Přivolaný lékař mohl pouze konstatovat smrt. Podle policie je utonulým místní mentálně postižený muž, po kterém policisté od úterní desáté hodiny večerní pátrali.

„Do místa události přijel kompletní policejní výjezd, včetně kriminalistického technika a psovoda, o spolupráci při vytažení těla byli požádáni hasiči. Současně policisté pátrali v blízkém okolí po věcech utonulého muže. Ty nalezla policejní hlídka na hrázi, nedaleko schůdků do vody,“ řekla mluvčí policie Vlasta Suchánková.

Po muži začal jako první pátrat jeho otec poté, co se syn nevrátil z procházky. „Pravidelně odcházel ve dvě hodiny odpoledne a v pět se vracel. Tentokrát se tak nestalo. Otec tedy nejprve hledal syna sám a kolem desáté večer se obrátil na policisty,“ potvrdila mluvčí a dodala: „S nimi i velice aktivně spolupracoval a ukazoval místa, která syn v rámci procházek navštěvoval. Pátrací akce byla ale v noci ukončena s negativním výsledkem.“

V případu nyní bude nařízena soudní pitva, na základě které bude stanovena příčina smrti. Policisté budou zjišťovat i další okolnosti nešťastné události.

Štítky Loděnický potok, Liberec, Liberec XXXI-Krásná Studánka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

AKTUÁLNĚ: V Kačáku na okraji Liberce plaval utopenec  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.