Počasí dnes6 °C, zítra11 °C
Úterý 19. března 2024  |  Svátek má Josef
Bez reklam

Ukrajinský "gangster" amatér. Při tasení pistole ztratil doklady

Kdyby součástí autoškoly bylo absolvování psychotestů, tenhle mladík by bezesporu neuspěl. Řeč je o devatenáctiletém Ukrajinci, který kolem nedělní půlnoci vytáhl pistoli na muže, který ho upozornil, že vjel autem do zákazu. Policisté by nejspíš jeho identitu těžce zjišťovali, kdyby mu na místě nevypadal peněženka s doklady.

K incidentu došlo poblíž restaurace U Řeháčků v Kubelíkově ulici, kterou se právě z procházky se psem vracel náhodný kolemjdoucí. „Muž venčící psa reagoval na vjezd Superbu do míst, kde je to dopravním značením zakázáno, roztažením rukou. Daleko překvapivější a naprosto neadekvátní byla reakce řidiče Superbu. S vozem zastavil, pootevřel dveře a na muže namířil krátkou střelnou zbraň s otázkou, zda má nějaký problém. Poté, co mu z obavy o svůj život sdělil, že ne, mladík zabouchl dveře a odjel,“ popsala incident mluvčí policie Vlasta Suchánková.

Policisté by jen těžce zjišťovali, jaký „hrdina“ za volantem Superbu seděl. Jejich pátrání jim samotný aktér velmi usnadnil. „Když totiž řidič pootevřel dveře vozu, aniž by si toho všiml, vypadla mu peněženka. A v ní neměl jenom peníze, ale i veškeré doklady. Ty skončily u policistů na Obvodním oddělení Vápenka, jakož i vyšetřování případu. Díky dokladům, které zůstaly na místě, policisté zjistili, že zbraní vyhrožoval teprve 19letý ukrajinský mladík,“ dodala mluvčí.

Policisté tak nyní po vznětlivém Ukrajinci pátrají. Za tenhle přešlap mu hrozí až rok za mřížemi.

Štítky Škoda Superb

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Ukrajinský "gangster" amatér. Při tasení pistole ztratil doklady  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.