Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Salám mezi regály spláchl vodkou a pivem, pak nadýchal 3,52

Jako do bufetu přišel do jabloneckého Penny Marketu v sobotu odpoledne šestadvacetiletý mladík z Českolipska. Ten si v regálech vybral flašku vodky, jedno pivo a balení salámu. Platit se mu ale nechtělo, tak celý nákup v obchodě zkonzumoval. Přivolaní policisté nejspíš nemohli věřit svým očím, když jim alkoholtestr ukázal 3,52 promile.

„Cena zkonzumovaných věcí je 224 korun,“ dodala mluvčí policie Dagmar Sochorová a uzavřela: „Muž se uvedeného jednání dopustil i přesto, že byl v uplynulých třech letech za takový čin pravomocně odsouzen Okresním soudem v České Lípě.“ Případ tak zůstává v šetření policie.

Podobné případy neřeší policisté zřídka. O pořádné pozdvižení se v obchodním centru Forum postarala první květnový den dvojice silně opilých mužů. Ti zamířili zhruba hodinu před zavíračkou do obchodu My, kde se rozhodli státní svátek pořádně oslavit. Z regálu si v oddělení nápojů vzali flašku tuzemáku, kterou na stojáka vypili.

„Poté ve velmi bujaré náladě v prodejně hlasitě křičeli a slovně napadali jak pracovníka bezpečnostní služby, tak i následně na místo přivolané policisty,“ pokračovala mluvčí policie Vladimíra Šrýtrová.

Co následovalo, je asi všem jasné. Oba muži putovali do policejní cely, kde je čekalo vystřízlivění. Policisté v dechu prvního muže naměřili 2,46 promile alkoholu, u druhého 2,39.

Štítky regál, Penny Market, policie, okres Česká Lípa, Česká Lípa, pivo

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Salám mezi regály spláchl vodkou a pivem, pak nadýchal 3,52  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.