Počasí dnes6 °C, zítra11 °C
Úterý 19. března 2024  |  Svátek má Josef
Bez reklam

Poznáváte tohohle muže? Policie by si s ním ráda popovídala

Policisté opět žádají veřejnost o pomoc. Minulé úterý hodinu popoledni okradl 66letou zákaznici v prodejně Kaufland v České Lípě zatím neznámý mladík o kabelku. Majitelka si ji odložila do nákupního vozíku a během 15 minut zjistila, že už ji tam nemá. Krádež ale zaznamenaly bezpečnostní kamery v obchodě, na kterých je jasně vidět, jak ji z vozíku vytáhl, aniž by si toho žena všimla, a pak s ní odešel.

„Vzhledem k tomu, že se jedná o nezletilého chlapce, nedovoluje nám zákon o soudnictví ve věcech mládeže jeho fotografii zveřejnit. Podle našeho zjištění se hoch kamerou usvědčený z krádeže pohyboval po prodejně s mužem, kterého si můžete prohlédnout na fotografiích pod článkem. Pokud ho poznáváte, podejte prosím policistům potřebné informace, které jim pomohou ho vypátrat,“ řekla mluvčí policie Ivana Baláková.

V odcizené kabelce měla žena 5 tisíc korun, tři platební karty, osobní doklady a mobilní telefon. Můžete-li pomoci se zjištěním totožnosti muže (v modrém tričku) na zveřejněných  fotografiích, kontaktujte tísňovou linku 158 nebo kteroukoliv služebnu Policie ČR.

Štítky Kaufland, Česká Lípa, Policie České republiky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Poznáváte tohohle muže? Policie by si s ním ráda popovídala  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.