Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Středa 17. dubna 2024  |  Svátek má Rudolf
Bez reklam

Policie hledá svědky nehody v liberecké Dobiášově ulici

Dopravní nehoda, při níž se srazil cyklista s řidičkou skútru, se stala 12. srpna v ranních hodinách v liberecké Dobiášově ulici. Policisté nyní potřebují pomoci s objektivním posouzením nehody, proto se obracejí na případné svědky, kteří nehodu viděli.

 

K nehodě došlo kolem půl šesté ráno. „Řidička na skútru jela po hlavní komunikaci ulicí Dobiášova směrem k Zelenému Údolí. V blízkosti křižovatky s vedlejší ulicí Haškova došlo ke střetu s 43letým cyklistou na jízdním kole, který měl namířeno do ulice Krejčího. Při nehodě utrpěli oba účastníci nehody lehká zranění,“ popsala mluvčí liberecké policie Vladimíra Šrýtrová.

Sanitka pak oba převezla do nemocnice k dalšímu ošetření, dechová zkouška na místě nehody byla negativní. Motocykl i kolo si policie nechala odvézt k dalšímu zkoumání.

Dopravní policisté se nyní obracejí na případné svědky události, kteří by jim mohli pomoci s objektivním posouzením nehodového děje. Informace k této dopravní nehodě je možné volat na  bezplatnou tísňovou linku 158  nebo přímo na Dopravní inspektorát Liberectel. č. 974 466 578  nebo  974 466 251.

Autoři

Štítky havárie, policie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie hledá svědky nehody v liberecké Dobiášově ulici  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.