Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Řidič zdemoloval dveře benzínky, nadýchal přes 2 promile

Přes dvě promile nadýchal řidič Peugeotu, který v pátek odpoledne zdemoloval vchod do čerpací stanice v Košťálově. Ten při svém manévru najel do vchodových dveří stanice, a aniž by zastavil, pokračoval v jízdě dál, kdy najel na víko zásobníku paliva. Až to ho zastavilo. Za volantem přitom neměl co dělat hned ze dvou důvodů.

„Při prvním i druhém měření nadýchal výtečník přes 2 promile. Dále vyšlo najevo, že řidič ani jeho spolujezdec nebyli za jízdy připoutáni bezpečnostním pásem. Uvedený řidič navíc nebyl držitelem řidičského oprávnění pro příslušnou skupinu motorových vozidel,“ řekl k nehodě mluvčí semilské policie Petr Kmínek.

Při nehodě řidič nezranil sebe ani nikoho dalšího. Škoda, kterou způsobil, je ale předběžně vyčíslena na 40 tisíc korun.

„Ještě tentýž den byly ve věci zahájeny úkony v trestním řízení pro podezření ze spáchání přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky. V případě prokázání viny hrozí pachateli za uvedený přečin trest odnětí svobody na šest měsíců až tři roky,“ dodal mluvčí.

Štítky Peugeot, Košťálov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidič zdemoloval dveře benzínky, nadýchal přes 2 promile  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.