Počasí dnes14 °C, zítra16 °C
Středa 8. května 2024  |  Svátek má Statní svátek
Bez reklam

Tyran z Mimoňska: Svou rodinu šikanoval čtyři roky

Několik let museli snášet fyzické i psychické týrání. Pomyslný pohár trpělivosti se sedmatřicetiletým tyranem z Mimoňska ale přetekl v úterý večer. Jeho manželka přivolala policisty, když jí před obličejem šermoval s nožem se slovy, že ji podřízne. Policisté až poté zjistili, že muž takto tyranizuje celou rodinu čtyři roky.

Téměř denně ženu vulgárně slovně napadal a nesčetněkrát pocítila i jeho údery pěstí. „Od domácí šikany nejsou ušetřeny ani jeho nezletilá dcera a její babička. Dívce vyčítá například i to, že se příliš často koupe a tím tak doma zbytečně "plácá" vodu nebo, že hodně  jí a on si pak musí utrhovat od úst. Pro svou tchyni také nemá žádné vlídné slovo a všem třem ženám, kterým nahání jen strach, hrozí zapálením domu a také zabitím,“ řekla mluvčí policie Ivana Baláková.

Když v úterý večer po předchozí ošklivé hádce vytáhl na svou manželku kuchyňský nůž, se kterým jí nebezpečně vyhrožoval, přivolala žena policisty. Ti na místě mimo jiné zjistili, že v záchvatu vzteku zdemoloval nábytek v ložnici. „Na místě ho zajistili a poté, co vystřízlivěl z opilosti, ho obvinili ze zločinu týrání osoby žijící ve společném obydlí. Za to mu nyní hrozí až osmiletý trest odnětí svobody,“ dodala mluvčí. Navíc muže z domu, ve kterém svou rodinu trápil, vykázali.

Štítky rodina

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tyran z Mimoňska: Svou rodinu šikanoval čtyři roky  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.