Počasí dnes7 °C, zítra6 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Agresivní čtyřkolkář boural ve Frýdlantu. Poznáváte ho?

Pohybovali jste se v sobotu v okolí frýdlantského Lidlu nebo bydlíte na Frýdlantsku? Mohli byste pomoci policistům dopadnou tohohle nezodpovědného čtyřkolkáře, který v sobotu hodinu po poledni přijel na parkoviště obchodu. Při agresivních frajeřinkách před vchodem naboural zaparkované auto a z místa ujel.

„Řidič na parkovišti u Lidlu v ulici Fügnerova ohrožoval ostatní účastníky silničního provozu a poblíž vchodu do obchodu nezvládl řízení a přední částí čtyřkolky narazil do zadní části zaparkovaného vozidla Honda Civic, poté z místa ujel,“ dodala mluvčí policie Vladimíra Šrýtrová.

Jeho počínání ale neuniklo zraku veřejnosti. Policisté mají vyfoceného řidiče, francouzskou registrační značku jeho stroje a také ví, že přijel směrem od Bulovky a stejným směrem také odjel.

Kdokoliv může policistům předat informace, které můžou vést k dopadení neznámého řidiče, prostřednictvím bezplatné tísňové linky 158 nebo přímo policistům na dopravní inspektorát policie v Liberci na telefonním čísle 974 466 251  nebo  974 466 577.

Štítky Frýdlant, Lidl, Frýdlantsko, Nemocnice Na Bulovce, Honda Civic, Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Agresivní  čtyřkolkář boural ve Frýdlantu. Poznáváte ho?  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.