Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Na Českolipsku se ztrácí jedna mobilní toaleta za druhou

Na Českolipsku řádí toaletový fantom. Jak jinak si vysvětlit dvě ztracené mobilní toalety během čtyř dní. První „kadibudka“ zmizela neznámo kam z odstavné plochy u silnice I/9 mezi Novým Borem a Svorem, druhou si kdosi vyčíhl ve Skalici u České Lípy. Po zloději či zlodějích pátrají policisté.

„Včera odpoledne přišel na obvodní oddělení policie v Novém Boru oznámit zaměstnanec firmy Begastav, která ve Skalici u České Lípy provádí rekonstrukci místního potoka, že jim ze stavby zmizela mobilní toaleta. Ta konkrétně stála za budovou školní jídelny a někdo ji odtud odcizil mezi minulým pátkem a včerejškem,“ řekla mluvčí policie Ivana Baláková.

Toaleta má modrou barvu a bílou střechu a na zdejší staveniště ji pronajala firma DIXI, která si ji cení na 15 tisíc korun.

Jak se zdá, tak je o toalety velká poptávka. „Novoborští policisté objasňují také krádež jiné mobilní toalety společnosti TOI TOI, která se ztratila z odstavné plochy u silnice I/9 mezi Novým Borem a Svorem,“ dodala mluvčí. Tu do soboty 5. září využívali zaměstnanci firmy, která pracuje na stavebních úpravách obchvatu. 

Štítky okres Česká Lípa, toaleta, Nový Bor, Svor, Skalice u České Lípy

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na Českolipsku se ztrácí jedna mobilní toaleta za druhou  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.