Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Řidička vyrazila na silnici s více než třemi promile. Havarovala

3,5 promile, to už je slušná porce alkoholu. Zatímco většina z nás by měla problém chodit, devětatřicetiletá paní se rozhodla, že domů dojede autem. A nezvládla to. Na silnici mezi Albrechticemi a Dětřichovem v zatáčce havarovala – sjela do strouhy a narazila do stromu.

To všechno se stalo v pondělí ve dvě hodiny. Ale ne ráno, ale po poledni. „Devětatřicetiletá řidička jela  ve směru od Albrechtic na Dětřichov, kde v levotočivé zatáčce nepřizpůsobila rychlost mokré vozovce a s vozidlem havarovala vlevo mimo vozovku do odvodňovací strouhy. Po nárazu se s autem dále přetočila a zadní částí vozu narazila do stromu, kde zůstala stát,“ uvedla mluvčí liberecké policie Vladimíra Šrýtrová.

Jak už to tak u opilých lidí bývá, nehoda se obešla bez zranění. Řidička přitom nadýchala 3,5 promile. „Policisté řidičce na místě zadrželi řidičský průkaz a zakázali jí další jízdu. Na jejím vozidle, které si při nehodě poškodila, vznikla předběžná škoda 25 tisíc korun,“ doplnila Šrýtrová.

Autoři

Štítky Albrechtice, silnice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidička vyrazila na silnici s více než třemi promile. Havarovala  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.