Počasí dnes11 °C, zítra16 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

S vyhozením se zaměstnanec nesmířil, vyhrožuje vedení firmy

"Jednoho dne si to s tebou přijdu vyřídit i za cenu toho, že skončím na 15 let ve vězení. Své sliby plním." Přesně tak vypadají zprávy bývalého zaměstnance zástupcům jedné firmy ve Stráži pod Ralskem. Osmapadesátiletý muž se neosvědčil a tak se s ním firma rozloučila. Muž se však s rozhodnutím nechce smířit.

Do firmy byl přijat v únoru letošního roku na zkušební dobu, ale jelikož se neosvědčil, firma s ním tento pracovní poměr ukončila. Od té doby začaly chodit některým zástupcům vedení podniku výhrůžné emaily a sms zprávy, které naznačují, že se muž se svým odmítnutím jen tak nehodlá smířit. Zatímco  se emaily tváří jako anonymy, v sms zprávách se podepisuje svým pravým  jménem a příjmením.

Výhružky nebere vedení firmy na lehkou váhu a vše nahlásilo policii. "Co konkrétně se mu při psaní těchto zpráv honí hlavou, se může adresát jen domýšlet. Policisté zatím k případu vyslýchají zúčastněné osoby a potom rozhodnou o svém dalším postupu," dodala mluvčí policie. 

Štítky Stráž pod Ralskem

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

S vyhozením se zaměstnanec nesmířil, vyhrožuje vedení firmy  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.