Počasí dnes7 °C, zítra6 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Nepozorný chodec vběhl před autobus, tři cestující se zranili

Přebíhající chodec přímo před autobusem zavinil v úterý odpoledne zranění tří cestujících. Řidička jedoucí od náměstí Dr. E. Beneše k Tržnímu náměstí musela v Rumjancevově ulici prudce zabrzdit, aby chodce nesrazila. Při tom v autobuse spadly tři ženy. Všechny cestující utrpěly naštěstí jen lehká poranění.

„Ke střetu s chodcem nedošlo, ten v zápětí z místa utekl. Po neznámém chodci nyní pátrají policisté z Dopravního inspektorátu policie v Liberci, kteří se nehodou i nadále zabývají,“ doplnila mluvčí policie Vladimíra Šrýtrová.

K nehodě došlo krátce po úterní druhé hodině odpolední. „Aby řidička zabránila střetu s tímto chodcem, musela s autobusem prudce zabrzdit. Při tom došlo k pádu tří cestujících v autobuse - jedné ženy, která stála a držela se, a dvou žen, které seděly na sedačkách v přední části vozu.  Všechny tři ženy utrpěly při nehodě lehká poranění,“ uzavřela mluvčí.

Štítky havárie, Tržní náměstí, Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nepozorný chodec vběhl před autobus, tři cestující se zranili  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.