Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Chlapec si vymyslel napadení, zbytečně tím zaměstnal policisty

Strach z reakce rodičů donutil jedenáctiletého chlapce ke lži, která zaměstnala několik policistů. Mladík se minulou neděli projížděl na koloběžce ve Smetanově ulici v Novém Boru. V moment, když za ním zatroubilo auto, otočil se a najel na větev. Při pádu přes řídítka se ošklivě poranil. Doma rodičům ale oznámil, že ho napadla skupinka mužů.

„Chlapce měla slovně napadnout skupinka mužů, přičemž se chlapec zalekl a začal ujíždět na koloběžce. Přitom mu měl jeden z mužů podrazit koloběžku a došlo tak k následnému pádu na zem. Chlapec se poranil v oblasti obličeje a zubů,“ řekla mluvčí policie Vladimíra Šrýtrová.

Jeho lež se ale brzy provalila. Policisté se začali případem zabývat a kousek po kousku odhalovali nejasnosti v jeho výpovědích. „Ty se nakonec potvrdily, neboť se ukázalo, že chlapec doma neřekl o svém zranění pravdu. Původní oznámení začalo mít zcela jiný scénář,“ dodala mluvčí.

Pravda byla o poznání jednodušší. V ulici, kterou chlapec právě projížděl, uslyšel troubit nějaké vozidlo, po kterém se ze zvědavosti ohlédl. Přitom najel na tlustou větev, která ležela přes cestu a přepadl přes řidítka na zem. Tím si způsobil poranění v obličeji a v ústech. „Chlapec nechtěl, aby se na něj kvůli jeho zranění rodiče doma zlobili, proto si celý příběh dokreslil trošku jinak,“ uzavřela mluvčí.

Štítky Nový Bor

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Chlapec si vymyslel napadení, zbytečně tím zaměstnal policisty  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.