Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Nenapravitelná zlodějka zaplatila pouze část svého nákupu

Ani podmínečný trest uložený Okresním soudem v Liberci se zkušební dobou do května 2016 neodradil ženu z Liberce od další krádeže. Zlodějka přišla do prodejny v Letné ulici, odkud si ve své tašce odnesla zboží za bezmála sedm set korun. Žena přišla před polednem do prodejny a během nákupu si vkládala vybrané zboží do tašky.

S ukrytým zbožím přišla k pokladně, kde zaplatila pouze tři minerální vody a zbytek pronesla bez placení. Za pokladnami ji překvapenou zastavila ostraha obchodu, která ji po celou dobu pozorovala. Zlodějka se ke svému činu na místě ostraze přiznala. Odcizené zboží bylo nepoškozené vráceno zpět na prodejnu.

"Na obvodním oddělení Liberec - centrum, bylo zjištěno, že žena nekradla poprvé. Ještě tentýž den policisté  nenapravitelné recidivistce sdělili ve zkráceném přípravném trestním řízení podezření z přečinu krádeže," řekla mluvčí policie Bohdanka Capuličová. Tentokrát hrozí šestačtyřicetileté ženě před soudem až tříletý trest odnětí svobody.

Štítky Liberec, Letná

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nenapravitelná zlodějka zaplatila pouze část svého nákupu  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.