Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Kvůli smrti na ubytovně zadržela policie jednoho člověka

Policisté zveřejnili první podrobnosti k včerejší násilné smrti v bývalém hotelu Eden. V půl čtvrté odpoledne zemřel na jednom z pokojů muž, policisté na místě našli také zraněnou ženu. Podle policejního mluvčího Petra Kmínka zatím nebyl nikdo obviněn. Případ šetří kriminalisté.

„V souvislosti s tímto případem zadrželi dnes odpoledne liberečtí kriminalisté osobu, která je v současné době v policejní cele. I nadále probíhá intenzivní šetření,“ řekl Petr Kmínek.

PSALI JSME: Policie vyšetřuje smrt v bývalém hotelu Eden

Co se mělo na místě stát, není zatím jasné. Policisté přijali oznámení na linku tísňového volání včera v 15:30. Po příjezdu na místo našli v bytě muže bez známek života a poraněnou ženu. „Do pozdních nočních hodin prováděli kriminalisté důkladné ohledání místa činu a zajišťovali stopy a další důkazní materiál. V šetření pokračují také od dnešních časných ranních hodin,“ doplnil Kmínek.

Bližší informace policie zatím zveřejňovat nechce. Podle nepotvrzených zpráv se mělo jednat o zaměstnance společnosti Inteva a zraněnou ženou měla být jeho přítelkyně. Ani tuto zprávu zatím policie nepotvrdila.

Štítky smrt, policie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

David Hladký

Chudák Bohouš :( byl tak rád za přítelkyni a najednou tohle ? Budeš nám chybět kámo :( tak doufám, že to POLICIE ČR VYŠETŘÍ a neuzavře to jen tak !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sobota, 3. října 2015, 17:57Odpovědět

Kvůli smrti na ubytovně zadržela policie jednoho člověka  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.