Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Fanoušci Slavie nepřidělali policistům v Jablonci příliš práce

Policisté neměli příliš práce s fanoušky fotbalové Slavie v Jablonci nad Nisou. Na sever Čech jich přijelo téměř sedm stovek. Pět příznivců „sešívaných“ se pokusilo na stadion pronést pyrotechniku a jeden dvě minuty před začátkem druhého poločasu vběhl na hrací plochu.

„Všech šest přestupců bylo podle zákona zajištěno a jejich jednání bude oznámeno příslušnému správnímu orgánu k dalšímu řízení,“ řekla mluvčí policie Dagmar Sochorová.

Do bezpečnostního opatření byla zařazena pořádková jednotka Krajského ředitelství Libereckého kraje a speciální pořádková jednotka Krajského ředitelství policie Ústeckého kraje. Dále v něm byli zapojeni policisté pořádkové a dopravní policie i kriminální policie a vyšetřování. „Všem policistům se podařilo zajistit bezpečnost silničního provozu a udržet veřejný pořádek v okolí stadionu i v celém městě,“ uzavřela.

Fotbalisté Jablonce remizovali v zápase 10. ligového kola se Slavií bez branek. Severočeši se tak ani v sedmém domácím soutěžním utkání sezony nedočkali výhry před vlastním publikem a jejich ztráta na čelo tabulky může opět narůst. Naopak Slavia v lize protáhla neporazitelnost na sedm kol.

Štítky SK Slavia Praha, FK Baumit Jablonec, Česko, policie, Liberecký kraj, Ústecký kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Fanoušci Slavie nepřidělali policistům v Jablonci příliš práce  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.