Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Klub TopStar v noci na dnešek někdo vystříkal slzným sprejem. Není to poprvé, říká majitel

Hloupý nápad omezence nebo konkurenční boj? Taneční klub TopStar bojuje s neznámým výtržníkem nebo výtržníky, kteří už poněkolikáté vystříkali slzným sprejem plně obsazený klub. Jen během necelých dvou měsíců kdosi takto vyhnal návštěvníky dvakrát. Jednoho z pachatelů majitel už dříve předal policii. Ta samá situace se ale opakovala i v noci na dnešek.

„Pokud by se podobné útoky opakovaly, bylo by to pro nás likvidační,“ řekl Drbně majitel klubu Martin Hřebík a dodal: „Chtěli bychom hosty požádat, pokud by si všimli kohokoliv, že manipuluje s něčím podezřelým, ať okamžitě informují naší ochranku, nebo někoho z pracovníků TopStaru. V případě, že se tyto útoky budou opakovat, budeme nucení zavést důkladné kontroly u vstupu, což ale asi nikdo nechceme.“

Jednou z možností je také pořízení detekčního rámu. „Už v minulosti se lidé pokoušeli pronést na diskotéku pistoli nebo nůž, to samozřejmě také nestrpíme,“ doplnil.

Výtržníka, který vystříkal bar slzným sprejem v září, se majiteli podařilo dopadnout a předat policii. Kdo jeho útok v noci na dnešek zopakoval, není zatím jasné. „Na odhalení usilovně pracujeme,“ uzavřel Martin Hřebík.

Foto Jan Pešek

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Klub TopStar v noci na dnešek někdo vystříkal slzným sprejem. Není to poprvé, říká majitel  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.