Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Policisté během dvou dní dopadli cizince, který měl znásilnit mladou ženu

Jen dva dny trvalo policistům vypátrání a dopadení agresivního cizince, který měl minulý týden znásilnit na Semilsku ženu, taktéž cizinku, ale z jiné země. Žena se s mužem seznámila v jednom z nočních klubů, kde jí také muž nabídl doprovod domů. Místo toho ji však na odlehlém místě znásilnil.

„Po cestě městem se však začal chovat agresivně a na odlehlém místě ženu donutil násilím k pohlavnímu styku,“ řekl mluvčí policie Petr Kmínek.

Podle policie poté oba odešli k nedaleké silnici, kam cizinec přivolal taxíka. „V první obci za městem žena s taxíku vystoupila, ale nevěděla, kde je. Jelikož u sebe neměla mobilní telefon, půjčila si ho od kolemjdoucích a zavolala svému příteli a věc také oznámila na policii,“ dodal mluvčí.

Policisté začali případ vyšetřovat jako znásilnění a za necelých osmačtyřicet hodin měli i samotného pachatele. „Během dvou dnů intenzivní práce se podařilo policistům násilníka ustanovit a následně po něm bylo vyhlášeno celostátní pátrání. Současně probíhalo i opatření po linii cizinecké policie. Pachatel byl vypátrán v sousedním kraji a po výslechu mu bylo sděleno obvinění ze zločinu znásilnění,“ uzavřel Kmínek.

Muž je nyní ve vazbě a pokud ho soudce uzná vinným, hrozí mu až deset let za mřížemi.

Štítky policie, okres Semily, Cizinecká policie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policisté během dvou dní dopadli cizince, který měl znásilnit mladou ženu  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.