Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Zloději berou útokem sklepy paneláků. Jen v Liberci vykradli tři během týdne

Zloději se opět zaměřují na sklepení panelových domů. V minulém týdnu řešili liberečtí policisté z Vesce a Vratislavic tři případy vykradených sklepních kójí v ulicích Ořechová, Dobiášova a Maršíkova. Ve většině případů se podle policie ztrácí jízdní kola. Jen za posledních sedm dní napáchali zloději v panelových domech napříč Libercem škodu za desítky tisíc korun.

V Ořechové ulici ukradl zloděj jízdní kolo v hodnotě tří tisíc korun. Další případ vloupání do sklepní kóje řešili vesečtí policisté v Dobiášově ulici. „Zde si neznámý pachatel po násilném překonání dveří z uložených věcí vybral jízdní kolo a dvoje dětské brusle v hodnotě dosahující dvanácti tisíc korun. Stejně jako v předchozím případě i tady hrozí pachateli trest odnětí svobody v délce trvání tří roků,“ řekla mluvčí policie Bohdanka Capuličová.

FOTOGALERIE: Tyhle věci skončily v rukou zlodějů

Do třetice navštívil neznámý zloděj sklep v Maršíkově ulici v městské části Liberec - Vesec, kde sice násilím překonal petlici kóje, ale ze sklepa si nic neodnesl. „Ikdyž  způsobil poškozením zámku škodu ve výši pouhých tři sta korun a z kóje nic nezmizelo, přesto mu hrozí za jeho čin až tříleté vězení,“ uzavřela mluvčí.

Foto Policie ČR

Štítky panelový dům, Liberec, sklep, Maršíkov, Vesce, Liberec XXX-Vratislavice nad Nisou, Vesec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zloději berou útokem sklepy paneláků. Jen v Liberci vykradli tři během týdne  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.