Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Ostraha na skupinku zlodějů nestačila. Prozradilo je až pohlížení lupu na Fügnerce

Svůj den neměla před nedávnem skupinka zlodějů, která nejspíš řádila v obchodním centru Forum. Tam se jim podle všeho podařilo ukrást několik kusů oblečení, se kterým se schovala do čekárny na terminálu MHD ve Fügnerově ulici. Jejich boj s bezpečnostními prvky na oblečení byl ale tak okatý, že přilákal pozornost městských strážníků.

„Několik mužů a žen si v čekárně terminálu MHD prohlíželo velké množství zboží, hlavně oblečení, které měli v igelitových taškách. Zboží bylo označeno ochrannými prvky proti krádeži a bylo zřejmé, že se jedná o nové věci. Sledované osoby se snažily uzamčené kódy zboží násilně odstranit,“ řekla mluvčí strážníků Daniela Bušková.

Jejich marný zápas s bezpečnostními prvky přilákal pozornost operátora kamerového systému. „Neváhal a okamžitě vyslal na místo hlídku městské policie,“ dodala mluvčí.

Strážníci dorazili během několika minut. Skupinka jim ale nedovedli vysvětlit, kde nové zboží nakoupili nebo proč je stále opatřeno prvky ochrany proti krádeži. „Hlídka případ pro podezření z majetkové trestné činnosti předala kolegům z republikové policie k dalšímu šetření,“ uzavřela Bušková.

Foto Jan Pešek

Štítky oblečení

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Ostraha na skupinku zlodějů nestačila. Prozradilo je až pohlížení lupu na Fügnerce  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.