Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Mladík ukradl hendikepovanému muži speciálně upravené kolo přímo před jeho očima

Neznámý mladík ukradl v sobotu jízdní kolo na nádraží v Doksech osmapadesátiletému muži z Tábora. Na tom by bohužel nebylo nic až tak neobvyklého, kdyby nešlo o speciálně upravené kolo za třicet tisíc. Jeho majitel je totiž hendikepovaný a ztrátu kola těžce nese, krádež dokonce viděl na vlastní oči.

Ke krádeži došlo na trase Kolín – Rumburk. Okradený cestoval do České Lípy i se svým kolem, které nechal na speciálně určeném místě. Tam si ho také vyhlédl zloděj, který tam měl své kolo. „Na stanici v Doksech si všiml, že zde jeden mladík vystoupil i s jeho kolem, na které rychle nasedl a ujel. Byl to jeden z těch, kteří měli kolo jako zavazadlo, a to své mu ve vlaku nechal jako kompenzaci. Bylo o poznání levnější a horší,“ popsala mluvčí českolipské policie Ivana Baláková.

Speciálně upravené kolo má hodnotu 30 tisíc korun. Okradený muž je podle policie z jeho ztráty zoufalý a také velmi zklamaný.  „Zejména tím, jak se k němu zloděj z vlaku nelidsky zachoval. Můžete-li pomoci při vypátrání odcizeného jízdního kola nebo při dopadení neznámého mladíka, po kterém ve vlaku zůstalo jeho jízdní kolo značky Palermo, ozvěte se prosím policistům na linku 158 nebo kontaktujte kteroukoliv služebnu Policie ČR,“ dodala Baláková.

Autoři | Foto

Štítky jízdní kolo, Doksy, Tábor, Kolín, Česká Lípa, Rumburk, Policie České republiky, Palermo

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Mladík ukradl hendikepovanému muži speciálně upravené kolo přímo před jeho očima  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.