Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Drzý návštěvník v kavárně ukradl zákusky i lampu. Hledá ho policie

Českolipští policisté pátrají po drzém zloději, který minulý víkend navštívil jednu z místních kaváren. Obsluze bylo hned od jeho příchodu jasné, že s ním budou problémy. Neznámý muž nejprve slovně obtěžoval barmanku. Poté, co zavolala policii, ukradl dva štrůdly, lampu a zmizel neznámo kam. Majitelka krádež nahlásila až předevčírem.

„Když muž vyslechl rozhovor s policií, vzal z barového pultu dva kusy závinu, z čehož jeden si dal do kapsy u kalhot, druhý snědl a odešel z kavárny. Na odchodu z kavárny měl v kapse nejen nezaplacený závin, ale u vchodových dveří si na schodech vyhlédl stojící lampu,“ řekla mluvčí policie Bohdanka Capuličová.

Lampa byla podle majitelky metr vysoká, měla černý kovový rám a skleněnou výplň rozdělenou černým plátnem. „Majitelka si ji cení na částku přesahující pět tisíc korun,“ dodala mluvčí.

Policisté proto pátrají nejen po zloději, ale také po ukradené lampě. Za krádež hrozí muži v případě dopadení až dva roky za mřížemi.

Foto Dominik Svoboda

Štítky policie, lampa, kavárna

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Drzý návštěvník v kavárně ukradl zákusky i lampu. Hledá ho policie  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.