Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Kriminalisté vyšetřují loupežné přepadení v Mníšku. Projíždějící auto kdosi vytlačil ze silnice a ukradl miliony

Kriminalisté poslední dobou zajíždí do Mníšku častěji než by chtěli. Po tragické události, kdy náhodný kolemjdoucí našel ve čtvrtek nad ránem v nabouraném autě tělo mrtvého muže, vyjížděli kriminalisté do Mníšku opět v neděli. Zhruba v půl druhé ráno tam kdosi vytlačil ze silnice projíždějící auto a posádku oloupil o vysokou částku v cizí měně. Podle našich informací se jednalo o hotovost v řádech milionů korun.

Podle policie k události došlo v neděli v 1:27 ráno. Neznámé tmavé combi mělo v obci nedaleko Liberce zatarasit cestu projíždějícímu Golfu, který vytlačilo ze silnice. Řidič volkswagenu následně naboural do stromu.

„Osádka neznámého tmavého vozidla poté u havarovného auta rozbila okénko a z jeho interiéru měla odcizit vysokou finanční hotovost v cizí měně,“ popsala mluvčí policie Vlasta Suchánková.

I přesto, že k loupeži mělo dojít v pozdní hodinu, projíždělo podle všeho kolem několik aut. „.A právě jejich řidiči by mohli kriminalistům poskytnout cenné informace týkající se právě střetu těchto dvou vozů a případně pohybu osob,“ dodala mluvčí a uzavřela: „Bývá dnes již standardem, že někteří řidiči mají ve svých vozidlech zabudované kamery. Pokud někteří z projíždějících řidičů tuto techniku v autě měli, kriminalistům by záběry bezesporu pomohly při objasňování závažného zločinu. Samozřejmě přínosem budou i jakékoliv informace či postřehy projíždějících řidičů.“

Svědci můžou kontaktovat policisty na lince 158 nebo se můžou obrátit přím na kriminalisty na čísle 728 418 403.

Foto Dominik Svoboda

Štítky silnice, Mníšek nad Hnilcom, Volkswagen, Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kriminalisté vyšetřují loupežné přepadení v Mníšku. Projíždějící auto kdosi vytlačil ze silnice a ukradl miliony  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.