Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Týden pátrali policisté po ukradeném autě, majitel si poté vzpomněl, že zaparkoval jinde

Celý týden pátrali policisté po údajně ukradeném Fordu Mondeo. Ten měl zmizet 5. prosince z jednoho z parkovišť v českolipské ulici Bratří Čapků v České Lípě. Jeho majitel se nakonec po týdnu rozpomenul, že vlastně zaparkoval na úplně jiném parkovišti. Tam také o uplynulém víkendu auto našel, nastartoval a odjel domů.

„Muž nejprve do policejního protokolu vypověděl, že auto zaparkoval v ulici Bratří Čapků v České Lípě v sobotu 5. prosince dopoledne a následující den už ho na parkovacím místě nenašel. Jednalo se o starší vozidlo Ford Mondeo,“ řekla mluvčí policie Ivana Baláková.

Policisté po něm vyhlásili celostátní pátrání. „S ním jim nakonec pomohl sám oznamovatel, když si po týdnu vzpomněl, že vlastně auto zaparkoval na jiném místě, než si původně myslel, a to v podzemních garážích obchodního domu Albert ve Šluknovské ulici v České Lípě,“ dodala mluvčí policie. Na místě auto také našel. Pátrání tak mohlo po týdnu skončit.

Foto Dominik Svoboda

Štítky parkování, Česká Lípa, Ford Mondeo, Albert Česká republika

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Týden pátrali policisté po ukradeném autě, majitel si poté vzpomněl, že zaparkoval jinde  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.