Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Na českolipském soudě vyvolala paniku neznámé látka v obálce, na místě zasahují hasiči

Čtyři jednotky hasičů zasahují od úterního dopoledne na českolipském soudě. Zaměstnanci jim po deváté hodině ranní oznámili nález obálky s neznámou látkou. V současné době je hasiči vytyčena nebezpečná zóna, ve které se nacházejí celkem čtyři zaměstnanci, kteří přišli do styku s látkou.

„Zbylé osoby nacházející se v budově mimo prostor nebezpečné zóny hasiči evakuovali bočními vchody,“ řekl zástupce tiskové mluvčí hasičů Daniel Mlčoch.

Krátce po desáté hodině byl zřízen štáb velitele zásahu složený z jednotlivých zástupců zasahujících složek. „Na místě v tuto chvíli zasahuje průzkumná skupina v protichemických oblecích, která zajistí obálku včetně neznáme látky nacházející se mimo tuto obálku. Se zaměstnanci, kteří se nacházejí v nebezpečné zóně jsou hasiči v nepřetržitém spojení a v tuto chvíli nejeví žádné známky zhoršení zdravotního stavu,“ dodal hodinu před polednem Daniel Mlčoch. 

Další informace zjišťujeme

Foto Dominik Svoboda

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na českolipském soudě vyvolala paniku neznámé látka v obálce, na místě zasahují hasiči  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.