Počasí dnes17 °C, zítra19 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Opilý mladík skočil z balkonu podniku na Masaryčce, dopadl na barmanovo auto

O tom, že opilci mají největší štěstí, se přesvědčil mladík ze Semilska. Ten vyrazil v sobotu večer do Liberce na noční tour po barech, ráno ho ale čekalo hodně nepříjemné probuzení. Krátce po půlnoci si usmyslel, že vyleze na balkon jednoho z barů na Masarykově ulici a skočí z něj dolů. To také udělal, netušil ale, že pod ním stojí zaparkované auto jednoho z barmanů.

„Mladému vandalovi se naštěstí nic nestalo, avšak majiteli vozu způsobil bezmála patnácti tisícovou škodu,“ řekla mluvčí policie Bohdanka Capuličová.

Mladého vandala ihned zadrželi policisté, kteří u něj naměřili skoro dvě a půl promile v dechu. „Z důvodu jeho podnapilého chování ho policisté na místě zadrželi a umístili na záchytnou stanici. Po jeho vystřízlivnění mu v těchto dnech policisté sdělili ve zkráceném přípravném trestním řízení podezření hned ze dvou přečinů,“ dodala mluvčí. Muž je obviněn z výtržnictví a poškozování cizí věci, za což mu hrozí až dva roky za mřížemi.

Foto Dominik Svoboda

Štítky Liberec, okres Semily, balkon

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Opilý mladík skočil z balkonu podniku na Masaryčce, dopadl na barmanovo auto  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.