Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Kolegové se na vánočním večírku porvali. Důvodem prý byla politika

V surovou bitku se zvrhl vánoční večírek jedné nejmenované firmy, který se konal v restauraci v Jablonném v Podještědí. Dva kolegové ve věku 30 a 33 let se do sebe pustili venku před restaurací. A důvod? Bitka se strhla kvůli politice. O jaké ožehavé téma ale šlo, to už do policejního protokolu neuvedli.

Oba ale byli dost opilí. „Když se je snažil od sebe odtrhnout jeden z kolemjdoucích, tak se mu mladší z mužů zakousl do ruky a on pak musel vyhledat ambulanci, aby mu tam ránu ošetřili. Útočník se mu po vystřízlivění za tuto újmu omluvil,“ popsala policejní mluvčí Ivana Baláková.

Policisté teď zjistili, že starší ze rváčů už měl za podobné prohřešky problémy i v minulosti a dokonce byl několikrát pravomocně odsouzen za výtržnictví, naposledy v roce 2014. „S ohledem na tuto skutečnost mu nyní hrozí další trestní stíhání pro stejný delikt a vzhledem k tomu, že se jedná o recidivu, může tentokrát skončit až na tři roky za mřížemi,“ dodala Baláková.

Autoři | Foto

Štítky Jablonné v Podještědí, politika

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kolegové se na vánočním večírku porvali. Důvodem prý byla politika  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.