Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Policie pátrá od konce roku po šestnáctileté Miroslavě Pstrongové

Kriminální policie pátrá od prosince loňského roku po šestnáctileté svěřenkyni dětského domova Dubá - Deštná na Českolipsku. Dívka, kterou vidíte na fotografii, se jmenuje Miroslava Pstrongová. Z dětského domova odešla v ranních hodinách dva dny po Vánocích. Od té doby je nezvěstná.

„Na základě dosud získaných poznatků lze předpokládat, že se zdržuje u svých kamarádů. Jisté indicie naznačují, že by se mohla pohybovat v okolí České Kamenice nebo přímo v České Kamenici na Děčínsku,“ řekla mluvčí policie Ivana Baláková.

Pohřešovaná Miroslava je asi 160 cm vysoká, střední postavy. Má hnědé oči a středně dlouhé, světle hnědé vlasy. Při odchodu z domova měla na sobě krátkou černou zimní bundu s modrými pruhy na rukávech a bílé kalhoty. Obuta byla do bílých sportovních bot značky Nike.

Pokud víte, kde se pohřešovaná dívka zdržovala od 26. prosince loňského roku a nebo, kde se zdržuje právě nyní, volejte známou linku policie 158.

Foto Policie ČR

Štítky policie, Vánoce, okres Česká Lípa, Dubá, Česká Kamenice, Nike, okres Děčín

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie pátrá od konce roku po šestnáctileté Miroslavě Pstrongové  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.