Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Policisté pátrali dva měsíce po majiteli 29 tisíc zapomenutých v bankomatu

Poctivost není každému cizí. Jsou to více než dva měsíce, co se na policisty obrátila zaměstnankyně Albertu v Budyšínské ulici, které neznámá žena odevzdala 29 tisíc korun. Ty nalezla v bankomatu a zatím, co někdo jiný, by si tučnou sumu nechal, nálezkyně se zachovala čestně. Policistům se po složitých úkonech podařilo najít majitele peněz až před několika dny.

„Ten jim to nijak neusnadnil, protože na žádném z obvodních oddělení policie v Libereckém kraji ztrátu této částky neoznámil. Policistům trvalo dva měsíce, než přes složité administrativní procesy ve spolupráci hned s několika bankovními ústavy, majitele peněz vypátrali,“ dodala mluvčí policie Ivana Baláková.

Majitelem peněz je šestapadesátiletý Liberečan, který si své peníze vyzvedl na základě výzvy včera na obvodním oddělení policie Liberec centrum. Podle jeho slov bankomat podivně hučel a peníze nevydal ve standartní době, proto se domníval, že má poruchu a odešel.

„Jméno nálezkyně peněz se policistům zjistit nepodařilo, protože se na informacích prodejny, kde je odevzdala,  nepředstavila. Její poctivost velmi oceňujeme a tak trochu doufáme,  že se k ní tato zpráva donese prostřednictvím médií,“ uzavřela mluvčí policie.

Foto pixabay.com

Štítky bankomat, peníze, policie, Liberecký kraj, Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policisté pátrali dva měsíce po majiteli 29 tisíc zapomenutých v bankomatu  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.