Počasí dnes17 °C, zítra19 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Policie se od minulého týdne zabývá pokusem o znásilnění u Decathlonu v Růžodole

„Drbno, v Liberci prý řádí úchyl. Prý se pohybuje kolem Globusu. Víš o tom něco?“ Tak nějak zněla jedna ze zpráv, kterou jste do redakce poslali koncem minulého týdne. O podobných věcech by se mělo informovat, proto jsme zapátrali a zjistili víc. Policie se v těchto dnech skutečně zabývá jedním pokusem o znásilnění, ke kterému mělo dojít minulý týden u takzvaného Opičáku poblíž Decathlonu. Že by mělo dojít k několika takovým případům, není podle policie pravda.

„Případem se zabýváme, ale s ohledem na špatný psychický stav oběti nebudeme zveřejňovat další podrobnosti,“ potvrdila mluvčí policie Vlasta Suchánková. Ta zároveň vyvrátila, že by mělo v okolí nákupního centra dojít k více takovým případům. „Máme skutečně hlášen pouze jediný takový případ,“ dodala.

Podle našich informací měl na mladší dívku zaútočit neznámý muž minulé úterý kolem šesté hodiny ranní. Dívka se mu měla podle informací redakce ubránit a muž měl utéct neznámo kam. Po jeho totožnosti nyní pátrá policie.

Jen za prvních jedenáct měsíců loňského roku vyšetřovali policisté v Libereckém kraji jednačtyřicet znásilnění. Drtivou většinu z nich se podle statistik daří objasnit.

Foto Dominik Svoboda

Štítky policie, znásilnění, Decathlon, Růžodol, Globus, Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie se od minulého týdne zabývá pokusem o znásilnění u Decathlonu v Růžodole  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.