Počasí dnes17 °C, zítra19 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Policie pátrá po dvou čtrnáctiletých dívkách z Liberce. Nepotkali jste je?

Nepotkali jste dnes tyhle dvě dívky, které vidíte na fotografii? Jmenují se Eliška Jelínková a Pavlína Marková a od úterního rána po nich pátrají policisté i jejich rodiny. Obě dívky odjely v úterý ráno neznámo kam, doma se nehlásí a jejich rodiny je nemohou kontaktovat. Všechny stopy zatím podle dostupných informací vedou z Liberce do Prahy, kam měly odjet za neznámým mužem.

Oběma dívkám je čtrnáct let a jsou vysoké zhruba 170 centimetrů. Eliška Jelínková má dlouhé hnědé vlasy a při odchodu z domova na sobě měla černé kalhoty, zelenou bundu tyrkysového odstínu, černé boty, batoh a kabelku. Pavlína Marková má barvu vlasů oříškové barvy. Na sobě měla černý kabát.

Všechny stopy zatím vedou do Prahy, kde se měly obě dívky sejít s jakýmsi Denisem. Jejich rodiny se proto obrátily na policii a ta po nich vyhlásila pátrání. Jakékoliv informace o jejich pohybu můžete hlásit na linku 158.

AKTUALIZACE ve 21:30: Zatím podle nepotvrzených informací je pátrání ukončeno. Telefon jedné z dívek byl lokalizován v Liberci, policie je vypátrala a ještě během večera by se obě dívky měly vrátit domů. Podle maminky jedné z nich jsou v pořádku.

Štítky Liberec, policie, rodina, Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

David Hladký

Jr to všechno v pořádku sestra se našla i Eliška ted jsou u policistu :) doufám ze všechno dobře dopadne

Úterý, 19. ledna 2016, 21:55Odpovědět

Policie pátrá po dvou čtrnáctiletých dívkách z Liberce. Nepotkali jste je?  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.