Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Opilý řidič zdemoloval auto i zábradlí. Přesto jel dál

Hodně upito měl řidič, který se minulou sobotu ve Frýdlantě nejspíš vracel z restauračního zařízení. A jelikož byla zima a sněžilo, tak se mu nechtělo pěšky a vyrazil autem. No, moc dobře to nedopadlo, jeho podezřelého manévrování si všimli městští strážníci na hlídce, kteří řidiče potkali ve Fügnerově ulici.

Ti tak z první ruky sledovali řidičovo počínání. „Hlídka zaregistrovala vozidlo přijíždějící po vedlejší ulice Hejnická. Řidič osobního vozidla vyjížděl do ulice Fügnerova, když na křižovatce svou jízdu nezvládl, a naboural do sloupku zábradlí,“ popsala mluvčí libereckých strážníků Daniela Bušková.

Jenže tam jeho pouť neskončila. Jak je vidět, auto dostalo hodně zabrat, přesto se s ním jeho řidič rozhodl pokračovat dál. „Jel směrem do areálu autobusového nádraží u prodejny Tesco, kde ho zastavili strážníci. Po zjištění, že je řidič silně podnapilý, věc předali na místě Policii ČR,“ doplnila Bušková.

Autoři | Foto MP Liberec

Štítky Frýdlant, Tesco, Policie České republiky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Opilý řidič zdemoloval auto i zábradlí. Přesto jel dál  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.