Počasí dnes11 °C, zítra16 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Nájemník zmizel z bytu s vybavením za 200 tisíc korun, majitelce zbyly jen holé stěny

Kdo z vás někdy pronajímal byt, určitě ví, jaké strasti takovéto podnikání nese. Své by o tom mohla vyprávět majitelka bytu v Liberci, která na svého posledního nájemníka nejspíš dlouho nezapomene. Několik měsíců se problematického nájemníka nemohla zbavit. Když už odešel, doslova jí byt vybydlel. Případem se teď zabývá policie.

„Bez nadsázky se dá říct, že tu po něm zbyly jenom holé zdi. Oznamovatelka v bytě po jeho odchodu  postrádá vanu, sprchový kout, umyvadlo, kuchyňskou linku, lustry a další věci,“ dodala mluvčí policie Ivana Baláková. Škoda je podle ní vyčíslena na 200 tisíc korun. Dalších 10 tisíc bude stát oprava poškozených zdí, které „omlátil“ přesouváním nábytku.

„Policisté se případem na základě trestního oznámení zabývají a v této souvislosti již zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinů krádeže a poškození cizí věci. Pokud by ho soud z nich uznal vinným, mohl by ho poslat až na pět let do vězení,“ uzavřela Baláková.

Foto Policie ČR

Štítky Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nájemník zmizel z bytu s vybavením za 200 tisíc korun, majitelce zbyly jen holé stěny  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.